

NW05

OULTON PARK

20-Oct-18

Timetable (provisional)



V1 21.07.2018

Saturday20th October							
Start		End	Duration	Category	Session	Sign-On	Scrut.
08:30	-	08:50	00:20	BARC Saloons including VTECH	Qualifying	07:05	07:10
09:00	-	09:20	00:20	Mighty Mini	Qualifying	07:35	07:40
09:30	-	09:50	00:20	CNC Heads Sports /Saloon	Qualifying	08:05	08:10
10:00	-	10:20	00:20	Junior Saloon Car Championship	Qualifying	08:35	08:40
10:30	-	10:50	00:20	Classic VW	Qualifying	09:05	09:10
11:05	-	11:20	00:15	BARC Saloons including VTECH	Race 1	15 Mins	
11:35	-	11:55	00:20	Mighty Mini	Race 2	20 Mins	
12:10	-	12:35	00:25	CNC Heads Sports /Saloon	Race 3	20 Mins + 1 Lap	
12:35	-	13:30	00:55	Lunch			
13:30	-	13:50	00:20	Junior Saloon Car Championship	Race 4	15 Mins + 1 Lap	
14:05	-	14:25	00:20	Classic VW	Race 5	20 Mins	
14:40	-	14:55	00:15	BARC Saloons including VTECH	Race 6	15 Mins	
15:10	-	15:30	00:20	Mighty Mini	Race 7	20 Mins	
15:45	-	16:10	00:25	CNC Heads Sports /Saloon	Race 8	20 Mins + 1 Lap	
16:25	-	16:45	00:20	Junior Saloon Car Championship	Race 9	15 Mins + 1 Lap	
17:00	-	17:20	00:20	Classic VW	Race 10	20 Mins	

^{*} NB: All timetables are subject to change, therefore please be in the assembly area at least 20 minutes prior to the scheduled starting time of your qualifying session or race