

OULTON PARK

23 MARCH 2019



Meeting Code:

NW01

Timetable (provisional)

Start		End	Duration	Category	Session	Sign-On	Scrut.
08:30	-	08:50	00:20	Classic Touring Car Championship - Group 1	Qualifying	07:05	07:10
09:00	-	09:20	00:20	Kumho BMW Championship	Qualifying	07:35	07:40
09:30	-	09:50	00:20	Classic Touring Car Championship - Group 2	Qualifying	08:05	08:10
10:00	-	10:20	00:20	Junior Saloon Car Championship	Qualifying	08:35	08:40
10:30	-	10:50	00:20	Classic Touring Car Championship - Group 3	Qualifying	09:05	09:10
11:00	-	11:20	00:20	CNC Heads Sports/Saloon Championship	Qualifying	09:35	09:40
11:35	-	11:50	00:15	Classic Touring Car Championship - Group 1	Race 1	15 Mins	
12:05	-	12:25	00:20	Kumho BMW Championship	Race 2	20 Mins	
12:40	-	13:00	00:20	Classic Touring Car Championship - Group 2	Race 3	15 Mins	
13:00	-	14:00	01:00	Lunch		-	
14:00	-	14:15	00:15	Junior Saloon Car Championship	Race 4	15 Mins	
14:30	-	14:45	00:15	Classic Touring Car Championship - Group 3	Race 5	15 Mins	
15:00	-	15:25	00:25	CNC Heads Sports/Saloon Championship	Race 6	20 Mins + 1Lap	
15:40	-	15:55	00:15	Classic Touring Car Championship - Group 1	Race 7	15 Mins	
16:10	-	16:30	00:20	Kumho BMW Championship	Race 8	20 Mins	
16:45	-	17:00	00:15	Classic Touring Car Championship - Group 2	Race 9	15 Mins	
17:15	-	17:30	00:15	Junior Saloon Car Championship	Race 10	15 Mins	
17:45	-	18:00	00:15	Classic Touring Car Championship - Group 3	Race 11	15 Mins	

prior to the scheduled starting time of your qualifying session or race